Tamperelainen ravintola C valittu Vuoden Ravintolaksi

maaliskuu 4, 2014

Tamperelainen ravintola C on valittu Vuoden Ravintolaksi 2011. “Suomen Gastronomien Seuran valinnan perusteena on C:n laadukkaita raaka-aineita arvostava linja, sesonkeja noudattava huolellinen ruuan valmistus sekä ruuan ja viinien tarkka yhteensovittaminen”, perustelee Suomen Gastronomien Seuran puheenjohtaja Raili Koroma.

Ravintola C seuraa raaka-ainehankinnoissaan huolellisesti kaikkia vuodenaikoja, jonka vuoksi kaikki raaka-aineet eivät ole aina kotimaisia eivätkä aina edes läheltä. Ruoka on selkeää, korkeatasoista ja huolella valmistettua. Ravintola on avoinna sekä lounasaikaan että iltaisin. Se ei ole nykyisin laaturavintoloille itsestään selvää, vaikkakin kovin toivottavaa. Viinien valinta on huolellista ja ammattitaitoista.

Suomen vanhin ruokaseura, Suomen Gastronomien Seura, on valinnut Vuoden Ravintolan jo vuodesta 1985 lähtien. C on nyt jo 25. tämän tunnustuksen saanut ravintola.

Ravintola C:n arvostus ja maine on hyvin tiedossa myös Tampereen ulkopuolella ja pääkaupunkiseudulta kannattaa senkin vuoksi matkata Tampereelle. Huolellinen kattaus, rauhallinen ilmapiiri ja pelkistetty sisustus ovat nykyaikaisella tavalla miellyttävät ja kertovat laadusta. Sisään on helppo tulla. Talon emäntä vastaanottaa asiakkaat huomaavaisesti ja palvelee itse vieraitaan.

Puheenjohtaja

Kim Palhus
+358 40 7440 373
etunimi.sukunimi@gastronomit.fi