Menu

Menumme voidaan valmistaa erityisruokavaliolle sopivaksi. Kaikki erityisruokavaliot tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä. Allergeenit sekä raaka-aineiden alkuperä, paikan päällä henkilökunnalta. Menusta voi myös tilata annoksittain.

Lounas 38 € ma – pe kello 11 – 14,  2.12 – 21.12

Maa-artisokkaa Viskilän tilalta ja hirveä Orivedeltä
Kuhaa ja Rekolan puutarhan juurikkaita
Rekolan puutarhan kurpitsaa ja tammenterhoja Lintulammelta

Ilta

Menu 68 €

Kyheröisen tilan kananmunaa, grillattu mansikkavoi ja Rekolan purjoa
12 €
****
Ylätalon tilan kyyttövasikkaa, Rekolan punajuurta sekä rakuunaa
12 €
****
Pyhäjärven haukea, maissia ja Rekolan kurpitsaa
28 €
****
Hirveä Orivedeltä ja Rekolan selleriä
28 €
****
Rekolan ohraa ja valkojuurta sekä Tukiaisen tilan mansikkaa
6 €
****
Kaiholan puutarhan sitruunaruohoa sekä mustikkaa Ruovedeltä
10 €

Kotimaisia juustoja
+ 8 €

Suositusviinit 57 € 48 cl
Alkoholiton juomapaketti 30 €

C seurustelumenu 108 €

Pitkä illallinen maistellen keittiömestarimme taidokkaita pieniä annoksia.
Seurustelumenu tulee aina tilata etukäteen ja samassa yhteydessä kertoa kaikki erityisvaliot. Illalliseen on hyvä varata aikaa 4 tuntia.

Viinipaketti 85 € (60 cl)

Illallinen Sommelierin pöydässä

Istu sommelierin pöytään.

Hinta rakentuu valituista viineistä jotka sovitaan etukäteen. Sommelierimme suunnittelee menun keittiömestarin kanssa valituille viineille.

Sommelierin maaginen ja salaperäinen maailma avataan sinulle Viinimenulla, jossa klassikot, kulttiviinit sekä sommelierin tai sinun lempiviinit ovat pääosassa. Sommelier valitsee viineille ruoat, jotka kunnioittavat viinejä luoden mielenkiintoisia ja maistuvia ruoan ja viinin yhdistelmiä.

Seuraa sommelierin työtä läheltä nauttien samalla upeista viineistä. Vietä ilta kysellen ja jutellen viineistä ja tavoista, miten viinejä ja ruokia yhdistellään.

Illallinen tarjoillaan 6 – 8 henkilölle. Erityisruokavaliot ja allergiat ilmoitettava etukäteen.

Ennakkovarauksella.