Menu

Menumme voidaan valmistaa erityisruokavaliolle sopivaksi. Kaikki erityisruokavaliot tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä. Allergeenit sekä raaka-aineiden alkuperä, paikan päällä henkilökunnalta. Menusta voi myös tilata annoksittain.

Menu 50 € (3 ruokalajia)

Nopea illallinen alku- tai loppuillasta. 
Tilattava etukäteen. Sisältö vaihtelee.

Menu 68 € (6 ruokalajia)

Peevon tilan kutunmaitoricottaa,
vuohenputkea ja tomaattia
12 €
****
Kylmäsavustettua Hauhalan hanhen rintaa,
Rekolan punajuurta ja mustaherukkaa
12 €
****
Paistettua Pyhäjärven haukea, Rekolan palsternakkaa ja sitruunaruohoa Kaiholan puutarhasta
28 €
****
Haudutettua, karamellisoitua
Asko Männistön karitsan lapaa,
Rekolan lanttua, perunaa ja puolukkakastiketta
28 €
****
Heikkilän tilan ternimaitoa ja kuusenkerkkää
6 €
****
Tukiaisen tilan mansikkaa ja tammenterhoa
10 €

Kotimaisia juustoja
+ 8 €

Suositusviinit 57 € 48 cl
Alkoholiton juomapaketti 30 €

C seurustelumenu 108 €

Pitkä illallinen maistellen keittiömestarimme taidokkaita pieniä annoksia.
Seurustelumenu tulee aina tilata etukäteen ja samassa yhteydessä kertoa kaikki erityisvaliot. Illalliseen on hyvä varata aikaa 4 tuntia.

Viinipaketti 85 € (60 cl)

Illallinen Sommelierin pöydässä

Istu sommelierin pöytään.

Hinta rakentuu valituista viineistä jotka sovitaan etukäteen. Sommelierimme suunnittelee menun keittiömestarin kanssa valituille viineille.

Sommelierin maaginen ja salaperäinen maailma avataan sinulle Viinimenulla, jossa klassikot, kulttiviinit sekä sommelierin tai sinun lempiviinit ovat pääosassa. Sommelier valitsee viineille ruoat, jotka kunnioittavat viinejä luoden mielenkiintoisia ja maistuvia ruoan ja viinin yhdistelmiä.

Seuraa sommelierin työtä läheltä nauttien samalla upeista viineistä. Vietä ilta kysellen ja jutellen viineistä ja tavoista, miten viinejä ja ruokia yhdistellään.

Illallinen tarjoillaan 6 – 8 henkilölle. Erityisruokavaliot ja allergiat ilmoitettava etukäteen.

Ennakkovarauksella.