Menu

Menumme voidaan valmistaa erityisruokavaliolle sopivaksi. Kaikki erityisruokavaliot tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä. Allergeenit sekä raaka-aineiden alkuperä, paikan päällä henkilökunnalta. Menusta voi myös tilata annoksittain.

Menu 68 €

Haudutettua Pyhäjärven kuhaa ja maa-artisokkaa

Tartar Oksasen tilan karitsasta, Rekolan puutarhan porkkanaa ja perunaa

Paistettua Pyhäjärven haukea, rapua ja grillattua naurista

Vesilahden peuran filettä, palsternakkaa ja karpaloa

Rekolan puutarhan kaalia ja kotimaista juustoa

Räsälän tyrniä ja kantarellia

Suositusviinit 57 € 48 cl
Alkoholiton juomapaketti 30 €

Illallinen Sommelierin pöydässä

Istu sommelierin pöytään.

Hinta rakentuu valituista viineistä jotka sovitaan etukäteen. Sommelierimme suunnittelee menun keittiömestarin kanssa valituille viineille.

Sommelierin maaginen ja salaperäinen maailma avataan sinulle Viinimenulla, jossa klassikot, kulttiviinit sekä sommelierin tai sinun lempiviinit ovat pääosassa. Sommelier valitsee viineille ruoat, jotka kunnioittavat viinejä luoden mielenkiintoisia ja maistuvia ruoan ja viinin yhdistelmiä.

Seuraa sommelierin työtä läheltä nauttien samalla upeista viineistä. Vietä ilta kysellen ja jutellen viineistä ja tavoista, miten viinejä ja ruokia yhdistellään.

Illallinen tarjoillaan 6 – 8 henkilölle. Erityisruokavaliot ja allergiat ilmoitettava etukäteen.

Ennakkovarauksella.