Ihmiset

Ilkka Isotalo käsittelee raaka-aineita kunnioituksella luoden niistä maukkaita kokonaisuuksia. Ilkan tyyli on teeskentelemätön ja rehellinen. Hän pyrkii aina tasapainoon ruoalle suunnitellun viinin kanssa. Maut ovat puhtaita, aidosti tunnistettavia ja selkeitä. Parhaat raaka-aineet valitaan läheltä ja kaukaa sesongin mukaan. C:ssä kunnioitetaan suomalaisten keittiömestareiden perinteitä ja pientuottajien puhtaita raaka-aineita. Haluamme jättää lapsillemme perinnöksi terveen maaperän, luonnon ja ympäristön, missä kasvaa. Eettisyys, ekologisuus, luonnonmukaisuus ja biodynaamisuus ovat siksi merkittävässä osassa toimintaamme kokonaisuudessaan. Raumalta kotoisin oleva Ilkka tuli Tampereelle Helsingin kautta ja ehti kerätä kokemuksia mm. Heikki Ahopellolta Ravintola Näsinneulassa.
ilkka

Christina Suominen edustaa pitkää kokemusta ja ammentaa ammattitaitonsa monipuolisesta osaamisesta ravintola-alalla. Ravintolassa tarjottaviin juomiin erikoistunut Christina tuli aikanaan Tampereelle tutustuakseen viinien maahantuontiin ja jälleenmyyntiin Tampereen Viinitukun palveluksessa. Tampere viehätti ja sai Christinan jäämään kaupunkiin. Yhdistäessään viiniä ruokaan Christina muistaa perussäännöt, mutta sallii jokaiselle persoonallisuudelle mahdollisuuden tulla esiin. Klassikkoyhdistelmien haastaminen ja soveltaminen kuitenkaan makukokonaisuudesta tinkimättä on hänelle tunnusomaista. Kukin yksittäinen tilanne ja pöytäseurue vaikuttavat viinin valintaan. Yllätykselliset yhdistelmät luovat uusia kokemuksia, jotka rikkovat juurtuneita uskomuksia ja tapoja. Jokaisessa viinivalinnassa korostuvat laatu ja viinintekijän intohimo.
christina

 

Atte Jussila keskittyy alkuruokiin ja jälkiruokiin. Tyyli on kaunis ja annoksen ulkonäkö on puoliruokaa. Jokaisen osan on oltava maistuva ja sillä on oltava tarkoituksensa kokonaisuudessa. Innovaatio kumpuaa loputtomasta kiinnostuksesta luoda ja keksiä uutta raaka-aineista.  Atte on ollut tiimissä mukana lähes alusta asti. Kehittyen ja kasvaen, luoden jokaiseen annokseen jotain uutta. Ilman Attea on keittiössä haikea tunnelma. Atte rentoutuu kalastaen ja samoillen erämaassa.

 atte 2

 

Joonas Sammal on ravintolamme tuorein vahvistus ja valmistaa listamme pääruoat.

 

 

Kasperi Tarikka on ravintolamme toinen tuorein vahvistus ja valmistaa listamme alkuruokia ja jälkirokia.

 

 

[/two_third]

Juulia Eloranta 

2016 restonomiksi valmistunut Juulia on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt nauttia ravintolatyöskenetelystä jo tovin. Alunperin ravintolakokiksi opiskellut Juulia vaihtoi kuuman hellan tunnelmalliseen ravintolasaliin lennosta. Matkailua rakastava Juulia nauttii työstään ihmisten parissa ja tarjoilee mielellään maukasta ruokaa jonka valmistuksesta hän ymmärtää kaiken.

Nämä taidot ja intohimo alaan, on loistava pohja kouluttautua lisää. Asiakaspalvelu ja ruokatuntemus + viinitunetemus = huippu sommelier. Juulia aloittaa viinimestarin opiskelut helmikuussa 2017 ja kilpailemisen kansallisella tasolla sommelier kilpailuissa

 

 

c-juulia-eloranta-2-kohokohdat-300x446