Esittely

C on Tampereen keskustassa sijaitseva välitön ja viihtyisä viineille omistautunut ruokaravintola, jonka henki rakentuu hyvän palvelun, erinomaisen ruoan ja nautinnollisten juomien kokonaisuudesta.

Tarjoamme hyvää käsintehtyä ruokaa, joka kunnioittaa selkeitä makuja. Käytämme sesongin parhaita raaka-aineita pääasissa lähialueilta, joita säilömme kasvukauden ulkopuolelle käytettäväki. Keskitymme luonnonmukaisesti, biodynaamisesti ja eettisesti tuotettuihin raaka-aineisiin kun valitsemme yhteistyökumppaneita. Luomme herkullisia makukokemuksia kunnioittaen raaka-aineita.

Mutkattomassa ja rennossa ilmapiirissä voi aterioida romanttisesti kaksin tai vauhdittaa liikeneuvotteluja upean illallisen äärellä. Asiantunteva ja huomaavainen palvelu mahdollistaa ruokailunautinnon myös isännälle tai emännälle vieraiden kestitsemisen lomassa.

C järjestää juhlasi toiveittesi mukaan.

Meillä voit järjestää yksityistilaisuuksia kaiken kokoisille ryhmille. Räätälöimme juuri teille sopivan menun ja ohjelman toiveittenne mukaisesti. Yhtenäinen valoisa sali sopii yksityistilaisuuksiin jopa 38 vieraalle.

Tiedustele juuri Sinulle sopivaa tilaisuutta, niin voimme yhdessä ryhtyä suunnittelemaan herkullista juhlaasi.